Agenda

Back to the 80’s 90’s 00’s in De Loods

Op zaterdag 15 juni 2024 nodigt De Loods iedereen uit voor een sprankelende terugkeer naar de glorieuze tijden van de 80’s, 90’s en 00’s.

De Loods verandert voor één nacht in een tijdmachine waar bezoekers de magie van fluorescerende leggings, baggy jeans en glitter-outfits opnieuw kunnen ervaren. DJ’s draaien de tijdloze hits van legendes als Michael Jackson, Madonna, Spice Girls, en de iconische beats van Paul Elstak en 2 Brothers on the 4th Floor. Of je nu komt om oude herinneringen op te halen of nieuwe te maken, deze avond belooft een magische reis door de beste muzikale decennia te worden.

Het feest begint om 20:30 uur en gaat door tot 01:30 uur, een nacht vol herinneringen die je niet wilt missen!

Tickets zijn nu beschikbaar! Bezoek www.deloodsridderkerk.nl om tickets te bemachtigen. Online tickets kosten €7,- (inclusief garderobe, exclusief servicekosten). Aan de deur zijn tickets te koop voor €10,- (inclusief garderobe). Leeftijd: 21+.

Mis deze unieke kans niet om samen terug te dansen naar de goede oude tijd! Kom naar De Loods en vier de beste muzikale decennia ooit. Het wordt een avond vol plezier, muziek en herinneringen!