Zaterdag 20 februari 2021 zijn de mannen van Back to vinyl weer in Landvast aanwezig. Uiteraard niet zoals we gewend zijn met een bomvolle zaal, maar volledig coronaproof veilig vanuit uw eigen huiskamer te volgen. Dit zal via Zoom verlopen dus er is op deze manier gezellig interactie met elkaar.

Daarnaast is het programma nog uitgebreider dan dat het normaal al is. De platen worden deze keer namelijk afgewisseld met andere activiteiten. Zo is er voor de bierliefhebbers een bierproeverij met drie speciaal biertjes. En houdt u liever van zoet dan kunt u meedoen met de chocoladeproeverij met chocolade van Arthur Tuijtel.

Ook de bingoliefhebbers komen aan hun trekken met een bingo ronde. Uiteraard niet met getallen, maar met muziek vanaf vinyl.

In de webshop van Landvast zijn 2 de verschillende tasjes te verkrijgen om de avond nog gezelliger te maken: Een chocoladeversie, vooral gericht op de chocolade proeverij en een bierversie met biertjes van lokale brouwerijen en een portie nachos om thuis op te warmen.

Er is ook de mogelijkheid om alleen een toegangslink kopen: Deze is te verkrijgen in de webshop voor een donatiebedrag van €2,50, €5,00 of €7,50. Bij de tasjes is de toegangslink inbegrepen.

Deze activiteit is alleen te volgen via Zoom.