Agenda

Bazaar bij De Levensbron

De activiteitencommissie van de Levensbron houdt op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober 2018 aanstaande de jaarlijkse rommelmarkt. Bezoekers zijn van harte welkom aan de Jan Luykenstraat 10 te Ridderkerk op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Op deze rommelmarkt worden onder meer kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica, boeken, platen en cd’s, kunst en curiosa, speelgoed en meubelen aangeboden. Daarnaast zullen er kramen zijn met groenten, fruit en planten. Ook aan de inwendige mens zal worden gedacht. Naast koffie, thee en frisdrank kunnen er voor de lekkere trek oliebollen en broodjes hamburger of frikandel worden gekocht. Net als voorgaande jaren zal ook het rad van avontuur vele malen gedraaid worden, waarmee fantastische prijzen gewonnen kunnen worden.

KiKa

Grotere prijzen kunnen worden gewonnen met de loten van één euro die ook tijdens de rommelmarkt verkocht zullen worden. De trekking van deze loterij zal plaats vinden op zaterdag 6 oktober om 16.30 uur. Een deel van de opbrengst van deze rommelmarkt zal ten goede komen aan Stichting Kinderen Kankervrij (ook wel bekend als KiKa). Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en kán beter. Het doel van KiKa is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.