Agenda

Bazaar opstandingskerk Rijsoord

Op 27 en 28 september organiseert de bazaarcommissie de jaarlijkse bazaar van de Opstandingskerk in Rijsoord. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 27 september vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag 28 september vanaf 10.00 uur tot 17.30 uur. Een grote tent achter de kerk aan de Rijksstraatweg 95-97 is dan het middelpunt van alle activiteiten.

Zoals ieder jaar gaat de helft van de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de stichting Victory4All. De missie van deze stichting is de negatieve spiraal van de armoede in Zuid-Afrika te doorbreken doormiddel van liefdevolle zorg en onderwijs aan te bieden aan kinderen.  

Op deze rommelmarkt worden onder meer elektronica, boeken, platen en cd’s, kunst en curiosa en speelgoed aangeboden. Daarnaast zullen er kramen zijn met planten, groenten en fruit. Net als voorgaande jaren zal ook het rad van avontuur vele malen gedraaid worden, waarmee leuke prijzen gewonnen kunnen worden. Voor de kinderen is er ook dit jaar weer een plaatsje vrijgemaakt om leuke spelletjes te doen. 

Naast koffie en de bekende drankjes aan de bar kunnen er voor de lekkere trek ook broodjes hamburger worden gekocht. 

De trekking van de loterij zal plaatsvinden op zaterdagmiddag om 17.30 uur.

Grote spullen kunnen worden aangeleverd vanaf maandag 23 september. Graag even in overleg met Henk van Mastrigt, zodat deze spullen binnen neergezet kunnen worden (06-57632443).