Beginnerscursus zelfverdediging

Agressie en geweld lijken in deze coronatijd meer en meer aan de oppervlakte te komen. Steeds meer jongeren voelen zich onveilig en denken dat het daarom verstandig is een mes mee te nemen. Uit pure angst, want dat is het. Diezelfde angst bekruipt ook steeds meer ouderen.

Om jongeren te leren zich weerbaarder te maken, biedt O’Shin Aikido Vereniging Zonzinkan een speciale beginnerscursus zelfverdediging aan. Maar de cursus is zeker niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die zich sterker wil voelen, meer uitstraling wil krijgen en met opgeheven hoofd over straat wil gaan. Dus voor jongens en meisjes, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s.

Eddy Nuijten geeft de lessen in de gymzaal van De Driemaster aan de Platanenstraat 6 (even het schoolplein oplopen naar de ingang). De lessen zijn telkens op donderdag van 19.30 uur tot 20.30 uur. De beginnerscursus omvat tien lessen en de kosten zijn 30 euro voor de hele cursus. Speciale kleding is niet vereist.

Al bij 5 aanmeldingen zal de cursus doorgang vinden. De eerste les is op onderdag 16 september 2021. Mail voor informatie of aanmelding naar aikidoridderkerk@gmail.com

Foto: Har van Tol