Agenda

Beleef de verhalen van Het Huys Ten Donck

De verhalenvertellers van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn dit jaar bezig met het maken van een spannende vertelvoorstelling vol verhalen over de bewogen geschiedenis van Het Huys Ten Donck in Ridderkerk. De première van deze StoryTrail wandeling Huys Ten Donck wordt verwacht in het voorjaar van 2021. Maar op 12 september 2020 kun je tijdens de Donckse Tour al genieten van een voorproefje.

Het Huys ten Donck is een sprookjesachtig landgoed aan de Nieuwe Maas, halverwege Rotterdam en Dordrecht. De Donckse Tour op 12 september geeft je de kans om alle hoeken van deze unieke buitenplaats te ontdekken: het statige Huys, de sierlijke tuin én het romantische kinderspeelhuisje dat verscholen ligt in het bos. Daar neemt de verhalenverteller van Stadsavonturen je mee naar het verre verleden, toen dit speelhuisje het domein was van de kinderen van baron Otto Paulus.

De Donckse Tour vindt plaats op zaterdag 12 september 2020. Vooraf reserveren is noodzakelijk: www.huystendonck.nl/doncksetour

Wil je meer weten over de StoryTrail wandeling van Stadsavonturen, kijk dan op www.storytrail.nl/wandeling/huys-ten-donck. 

Foto: StoryTrail.nl