Agenda

Benefietvoorstelling Giro 555 in Landvast

Iedereen heeft de verschrikkelijke beelden na de aardbeving in Turkije en Syrië wel gezien. Het is duidelijk dat er heel veel geld nodig is voor eerste hulp en opbouw. Vele initiatieven zijn al gestart. Ook Landvast zal op donderdag 16 februari een benefiet voorstelling houden, waarbij de opbrengsten van deze voorstelling in zijn gehele naar Giro 555 zullen gaan.

Een extra voorstelling van de Film van de Week, Triangle of Sadness, zal op donderdag 16 februari te zien zijn in Cinema Royaal. U wordt ontvangen met een kopje koffie met baklava. De film Triangle of Sadness heeft o.a. de Gouden Palm in Cannes gewonnen en daarnaast ook nog vier Europese Film Awards in de wacht gesleept. Deze fijn vileine satire is een hilarische en tegelijk genadeloze aanval op de wereld van de superrijken en wordt door alle vakgenoten met niet minder dan 4 sterren beoordeeld.

Bij het reserveren bepaald u zelf uw ticketprijs en dus bijdrage voor Giro 555. Het basis ticket bedraagt €17,-, maar u kunt een keuze maken uit hogere bedragen. Ook de fooi van deze avond en een deel van de horeca omzet zal worden toegevoegd aan de opbrengst. 

De benefiet voorstelling is via de telefoon of de website te reserveren.