Agenda

Beweeg mee in de Reyerheem

Van 11 januari  tot en met 1 maart organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur acht maal  Beweeg Mee! voor de bewoners van de Reyerheem en inwoners van Ridderkerk. Deze tweede editie Beweeg Mee! vindt plaats op vrijdagochtend van 10.00-11.00 uur in Ontmoetingsplein de Reyerheem. Een workshop waarbij dansdocent en choreograaf Regina Magnus met u op mooie muziek gaat bewegen.  


Beweeg mee!

Het hele lichaam wordt op een makkelijke wijze in beweging gebracht. Hierdoor worden uw spieren versoepeld. Met elkaar samen zijn en humor spelen een belangrijke rol tijdens de les. De lessen zijn zowel staand als zittend op een stoel te volgen en wordt afgestemd op wat iedereen lichamelijk aankan. 

Regina Magnus is een ervaren dansdocent en danstherapeut en geeft al jaren met veel plezier les aan jong en oud. Juist de combinatie dansdocent en danstherapeut maakt dat zij met een bijzondere blik naar de mogelijkheden binnen een groep kijkt.


Aanmelden

Beweeg Mee vindt plaats op vrijdag 11/18/25 januari, 1/8/15/22 februari en 1 maart 2019. U bent  van harte welkom op deze Beweeg Mee! De kosten bedragen € 3,00 per persoon per Beweeg Mee! Aanmelden is nodig en kan via Karin de Rooij van de Reyerheem. Mail naar karin.de.rooij@aafje.nl  of bel  06-13085233.


Cultuur Dichtbij Ridderkerk

Beweeg Mee!  is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’, een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden. Kijk voor meer informatie op onderwijs-cultuur.nl