Agenda

Beweeg mee met Regina Magnus in de Reyerheem

Van 20 september tot en met 23 november organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur acht maal  Beweeg Mee! voor de bewoners van de Reyerheem en inwoners van Ridderkerk.

De eerste editie Beweeg Mee! vindt plaats op donderdagmiddag 20 september  van 14.00-15.00 uur in Ontmoetingsplein de Reyerheem. Een workshop waarbij dansdocent en choreograaf Regina Magnus met de deelnemers op mooie muziek gaat bewegen.  

Beweeg mee!

Tijdens deze Beweeg Mee! gaat u bewegen op mooie muziek. Het hele lichaam wordt op een makkelijke wijze in beweging gebracht. Hierdoor worden uw spieren versoepeld. Met elkaar samen zijn en humor spelen een belangrijke rol tijdens de les..De lessen zijn zowel staand als zittend op een stoel te volgen en wordt afgestemd op wat iedereen lichamelijk aankan. 

Regina Magnus is een ervaren dansdocent en danstherapeut en geeft al jaren met veel plezier les aan jong en oud. Juist de combinatie dansdocent en danstherapeut maakt dat zij met een bijzondere blik naar de mogelijkheden binnen een groep kijkt.

Aanmelden

Beweeg Mee vindt plaats op donderdag 20/ 27 september, 4/11 oktober en vrijdag 2/9/16/23 november. 

U bent  van harte welkom op deze Beweeg Mee! De kosten bedragen € 3,00 per persoon per Beweeg Mee! Aanmelden is nodig en kan via Karin de Rooij van de Reyerheem. Mail naar karin.de.rooij@aafje.nl  of bel  06-13085233.

Cultuur Dichtbij Ridderkerk
Beweeg Mee!  is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’, een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden. Kijk voor meer informatie op onderwijs-cultuur.nl.