Agenda

Bewegen in de zomervakantie 

Wilt u lekker sportief bezig zijn in de zomer? Facet Ridderkerk organiseert vanaf maandag 10 juli 2023 verschillende beweegactiviteiten voor ouderen. 

Op maandagmiddag van 13:00 tot 14:00 uur biedt Christa stoelgym aan in het Wijkcentrum West. Tijdens deze les worden er oefeningen gedaan om uw spieren en gewrichten in conditie te houden. De oefeningen zijn met kleine gewichtjes, ballen of op muziek. De kosten per les zijn € 5,00 per persoon per keer. De data zijn 10, 17, 24, 31 juli en 7 augustus. De betaling kan op locatie.

Woensdagochtend 11, 18 en 25 juli, 1 en 8 augustus geeft docent Christa van Gent een sportieve wandeling in het Oosterpark. De tijd is van 10:00 tot 11:00 uur en de locatie is de parkeerplaats bij restaurant de Pannenkoe. 

Op de SPORTsWALL kunt u dit jaar lekker bewegen met uw kleinkinderen. De SPORTsWall is een interactieve muur om te bewegen, leren en ontmoeten. Door deze interactieve muur wordt er een grenzeloze keuze aan leuke activiteits- en denkspellen zoals memory en puzzels op de muur geprojecteerd. Op een leuke, gezellige en nieuwe manier bewegen samen met de kleinkinderen? Schrijf u dan nu in voor woensdag 12 en 26 juli. De kosten zijn € 1,00 per persoon.

De beweegactiviteiten zijn onderdeel van het Zomerfestijn programma. Benieuwd naar andere creatieve en lekkere activiteiten of busreisjes? Kijk dan in onze flyer of op de website. Aanmelden kan vanaf begin juni bij Facet Ridderkerk. Betaling voor beide activiteiten is op locatie.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl.