Bibliotheek Ridderkerk centrum vertoont woensdag 29 januari de film The Mule om 20.00 uur. Deze film uit 2018 is gebaseerd op het leven van Leo Sharp, een Tweede Wereldoorlog-veteraan die als tachtiger drugsdealer werd voor het Sinaloakartel. Clint Eastwood regisseerde The Mule en nam ook de hoofdrol voor zijn rekening.

De toegang is €4,- voor leden en €5- voor niet-leden. Inclusief iets te drinken. Aanmelden kan in de bibliotheek of via debibliotheekaanzet.nl/activiteiten.

The Mule

Earl Stone is een eenzame man van in de tachtig die failliet is en zijn bedrijf moet sluiten. Hij krijgt een baan aangeboden waar hij alleen voor hoeft te rijden, een simpel baantje. Maar zonder dat Earl het weet, heeft hij zich aangeboden als drugskoerier voor een Mexicaans drugskartel. Hij doet het goed. Zelfs zo goed dat hij steeds meer ladingen rijdt en Earl een handlanger krijgt toegewezen. Ondertussen staat hij op de radar van DEA-agent Colin Bates (Bradley Cooper). 

Zelfs als Earl geen geldproblemen meer heeft, wordt hij achtervolgd door de fouten die hij in zijn verleden heeft gemaakt. Het is onzeker of hij deze op tijd kan rechtzetten. De autoriteiten en het drugskartel zitten hem op de hielen….

In het kort
Wat :The Mule in bibliotheek Ridderkerk centrum
Wanneer : Woensdagavond 29 januari om 20.00 uur
Waar : Bibliotheek Ridderkerk Centrum
Toegang : € 4,00 voor leden/€ 5,00 voor niet leden