Agenda

Bijeenkomst veilig en zelfstandig bankieren

Financieel misbruik, bancaire volmachten en levenstestament. Het zijn een paar van de onderwerpen die aan bod zullen komen in deze voorlichting. Bij het ouder worden is het verstandig om hier aan te denken en het te regelen voordat het te laat is.

In samenwerking met de Rabobank wordt er vanuit Ridderkerk Langer Gezond maandag 19 december 2022 een interactieve voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd. Het thema is veilig en zelfstandig bankieren. 

De bijeenkomst is in samenwerking met de Rabobank. Vanuit de Rabobank zijn de mobiele bankservice adviseurs Esther van Efferen en Angelina de Koning aanwezig. Zij informeren u over de reeds genoemde onderwerpen maar ook over verschillende vormen van fraude en andere praktische bankzaken. U bent van harte welkom, ongeacht bij welke bank u bankiert.

De voorlichting wordt gegeven op maandag 19 december, van 10.00 – 12.00 uur. Inloop vanaf 09.45 uur. Locatie is Wijkcentrum Bolnes, Noordstraat 255A te Ridderkerk.

De koffie/thee staat klaar en deelname is gratis. 

U kunt zich inschrijven via e-mail info@facetridderkerk.nl. Telefonisch aanmelden mag ook bij Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350.