Bingo in Wijkcentrum Slikkerveer

Vanaf woensdag 26 augustus 2020 wordt er weer bingo gespeeld in het Wijkvoorzieningencentrum Slikkerveer. In verband met de maatregelen opgelegd door het RIVM zijn er een aantal aanpassingen waar iedereen die mee wilt doen zich aan dient te houden. 

De deuren van het Wijkcentrum gaan open om 19.00 uur. U kunt dan een bingokaart kopen en daarna bij de bar uw bestelling doen en betalen voor in de pauze. De bestelling wordt in de pauze aan uw tafel gebracht door een van onze medewerkers. De tafels worden zo opgesteld dat er 2 mensen aan kunnen zitten die dan op 1,5 meter afstand van elkaar zitten en er zal 1,5 meter afstand tussen de tafels zijn.

Bij rijvorming bij het kopen van een bingokaart wordt men verzocht ook de 1,5 meter afstand in acht te nemen. Er dient gelijk plaats te worden genomen in de grote zaal, wachten of plaats nemen in de inloopruimte is niet toegestaan. In de pauze kan men gebruik maken van het toilet of naar buiten gaan om te roken, echter ook hier geldt houdt de 1,5 meter afstand in acht. De medewerkers van het Wijkcentrum kunnen erop wijzen wanneer hier geen rekening mee wordt gehouden.

Mensen die verkouden zijn, hoesten, niesen of koorts hebben worden verzocht het Wijkcentrum niet te bezoeken. Alle mededelingen door de medewerkers dienen te worden opgevolgd. Voldoet men hier niet aan, dan is de organisatie van het Wijkcentrum gerechtigd u te verzoeken het gebouw te verlaten.

Er wordt bingo gespeeld op elk oneven weeknummer vanaf 26 augustus.
Aanvang: 19.30 uur. Wijkcentrum open vanaf 19.00 uur.