Agenda

Bingo in Wijkcentrum West tijdens Winterfestijn 2022 van Facet

Het Winterfestijn 2022 van Facet Ridderkerk gaat weer starten. Vrijdag 18 november 2022 staat er een bingomiddag in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80 in Ridderkerk op het programma. Kom langs en doe mee met de bingo, maak een gezellig praatje met elkaar en leer andere buurtbewoners kennen. Iedereen is van harte welkom.

De bingomolen draait van 14.00 tot 16.00 uur. Er worden acht rondes gespeeld en er zijn zestien prijzen te winnen. U wordt ontvangen door de vrijwilligers van Facet Ridderkerk. Een bingoplankje kost € 5,00 per stuk. Bij het eerste plankje ontvangt u een kopje koffie of thee en dit keer met wat lekkers erbij omdat het bij het Winterfestijn hoort. Aanmelden kan via 0180 – 432 350, maar ook op 18e op  locatie waar direct betaald kan worden. 

Wilt u alle activiteiten weten van het Winterfestijn, kom de flyer halen op Schoutstraat 5 of in één van onze Wijkcentra’s. 

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in Wijkcentrum West kunt u contact opnemen met: met Jacqueline Revier, sociaal werker ouderen, via
0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl of bezoek de website facetridderkerk.nl voor meer informatie.