Agenda

Blokfluitcursus bij Harmonie Slikkerveer

Heb je interesse in muziek en wil je graag een instrument leren bespelen? Dan is de blokfluitcursus bij muziekvereniging Harmonie Slikkerveer iets voor jou! De lessen beginnen op donderdag 4 april 2024 en zijn bedoeld voor kinderen in groep 5 t/m 8. Tijdens de cursus leer je niet alleen blokfluit spelen, maar ook het notenschrift.

De cursus vindt plaats op de Prinsenstraat 76 in Ridderkerk en bestaan uit 10 lessen van 15:30 uur tot 16:15 uur (m.u.v. schoolvakanties). De kosten voor de cursus bedragen €60,00, inclusief een blokfluit en lesmateriaal.

Na de cursus is er de mogelijkheid om door te stromen naar een blaasinstrument zoals trompet of saxofoon, dit biedt jou de kans om te genieten van het samenspelen in een orkest en om je liefde  voor muziek verder te ontdekken.

Om je in te schrijven, stuur je een e-mail naar blokfluitles@mh-s.nl onder vermelding van “Blokfluitcursus 04.04.2024” met naam, leeftijd, telefoonnummer en email adres. Wacht niet te lang, want dit is een geweldige kans om blokfluit te leren spelen bij muziekvereniging Harmonie Slikkerveer. 

Wil je meer weten over de vereniging? Of heb je interesse in andere lesmogelijkheden? Bezoek dan de website op m h-s.nl of stuur een e-mail naar blokfluitles@mh-s.nl voor meer informatie.