Agenda

Boevenstreken in het Maaspodium

Op zondag 25 november (11:00 uur) staat theatergroep De Toren van Geluid in het Maaspodium met de voorstelling Agent en Boef (3+). De, met een Zilveren Griffel bekroonde, prentenboekenserie van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer is tot een muziektheatervoorstelling over boevenstreken gemaakt. Vooraf aan de voorstelling kan je een fruitig Frans ontbijtje halen en achteraf kan je nog met Agent, Boef en Politiehond op de foto.

Boevenstreken

Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar één probleem: soms ontsnapt Boef. En dan haalt hij boevenstreken uit. Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen? En zullen ze vrienden blijven? Na de voorstelling kun je Politiehond aaien of met Agent nakletsen. En wie durft er met Boef op de foto?!

Naar de bekende prentenboekenserie

De prentenboeken over het hilarische duo Agent en Boef van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer zijn al lange tijd een groot succes en werden zelfs bekroond met de Zilveren Griffel. Voor De Toren van Geluid perfect materiaal om een voorstelling mee te maken. Muziektheater vol slapsticks, strakke timingen, cartooneske beelden en meeslepende muziek over een grappige en bijzondere vriendschap.

Toren van Geluid 

Sinds 2001 brengt De Toren van Geluid interactieve muziektheatervoorstellingen voor peuters en kleuters. Kernleden Laura en Norman willen jonge kinderen laten kennismaken met theater en muziek. Daarom staan eenvoud en toegankelijkheid voorop. Eerder maakte het gezelschap onder andere voorstellingen rondom de bekende poezen Pim & Pom van Fiep Westendorp. 

Agent en Boef (3+)
Door:
De Toren van Geluid
Aanvang: zondag 25 november 2018 11:00 uur Prijs: vanaf €6
Adres: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam
Info & tickets: maastd.nl/agent-en-boef