Bolnes is een Repair Café rijker

In navolging van Repair Café Ridderkerk wijk West is vanaf heden het Repair Café Bolnes een feit. Je kunt vanaf nu in twee wijken terecht om goederen te laten nakijken en te laten repareren. Het Repair Café Bolnes vindt elke tweede vrijdag van de maand plaats in Wijkcentrum Bolnes. Tevens vindt het Repair Café Ridderkerk elke laatste zaterdag van de maand plaats. 

Voor defecte goederen kun je terecht bij het Repair Café Bolnes

Heb je een huishoudapparaat die het niet meer doet, een fiets met een lekke band, defecte tostiapparaat, een kapotte snoer van een lamp of heb je juist iets wat waardevol is voor jou en wat je graag gerepareerd wilt hebben? Alles kan ter plekke nagekeken worden en (eventueel) worden gerepareerd. Niets is te gek en weggooien is zonde. 

Repair Café Bolnes repareert goederen

Het Repair Café wordt door een groep fijne vrijwilligers gedraaid die het leuk vinden om spullen te repareren en de bezoekers blij te maken. De vrijwilligers kijken je spullen na, en repareren samen met jou de spullen (indien mogelijk) ter plaatse. Is een onderdeel nodig, dan koop je zelf eerst het onderdeel. De reparaties worden zonder kosten voor je gedaan. De enige kosten die je maakt is het geven van een glimlach. Heb je niets te repareren maar ben je nieuwsgierig? Kom gerust langs om te buurten en/of om kennis te maken!

Het team een helpende hand bieden 

Ben jij handig en vind je reparaties leuk of doe je een opleiding en wil je meer ervaring opdoen? Kom dan gezellig langs om kennis te maken en wellicht ben jij degene die het team kan versterken. Jong of oud: het team heet je van harte welkom!

Repair Café Bolnes 

Elke tweede vrijdag van de maand van 13.00 – 15.30 uur bij WVC Bolnes Noordstraat 255A. 

Vrijdag 14 oktober vindt het eerste Repair Café Bolnes plaats.

Voor informatie neem contact op met Eveline Freling via 06 – 52 616 230 of via de e-mail eveline.freling@facetridderkerk.nl