Agenda

Bouwstad 2023 in Ridderkerk Slikkerveer

Dit jaar wordt Bouwstad georganiseerd van maandag 10 juli tot en met vrijdag 14 juli 2023. Inschrijven voor deze week is mogelijk aan de balie van het Wijkcentrum Slikkerveer aan de Reijerweg 62 tegen betaling van de inschrijfkosten. Deze zijn € 5,00 per kind en is inclusief de gehele dag drinken en een eenvoudige lunch tussen de middag.

Programma

Maandag 10 juli
Start bouwstad om 09.00 uur in het Wijkcentrum. Hier ontvangen de kinderen een polsbandje. Om 09.30 uur wordt het bouwterrein geopend.
Om 15.30 sluit het bouwterrein. Kinderen die zelf naar huis mogen (geel bandje) mogen vanaf 15.00 uur het terrein verlaten, de andere kinderen wachten tot iemand ze komt ophalen.

Dinsdag 11 juli, woensdag 12 juli en donderdag 13 juli
Terrein wordt geopend om 09.30 uur en sluit uiterlijk om 15.30 uur. (Zie maandag) Op donderdag is de verfdag. Graag oude kleding, de verf is soms niet waterdragend.

Vrijdag 15 juli:
Het terrein wordt geopend om 09.30 uur. Na de lunch rond 13.00 uur is de prijsuitreiking, ouders zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Na de prijsuitreiking is de activiteit “Bouwstad” afgelopen.

De kinderen krijgen elke middag een lunch en de gehele dag staat er limonadesiroop en water wat gedronken kan worden.

Op donderdag is de verfdag. Wij vragen ouders de kinderen oude kleding aan te doen wat weg kan of vuil mag worden. Op vrijdag na de lunch is de prijsuitreiking, ouders zijn welkom.

Op het terrein is een snoepkraam aanwezig waar kinderen snoepjes kunnen kopen tegen kleine prijsjes. De snoepkraam is tijdens de lunch gesloten.

Op het terrein moeten de deelnemertjes goede dichte schoenen aan! Dus geen slippers of ander soort open schoenen.
Komt u als ouder kijken bij de kinderen, dan ook dichte schoenen aan. Let hierbij ook op eventuele andere kinderen die u meeneemt.
Met open schoenen wordt u of uw kinderen niet toegelaten op het bouwterrein.

Voor vragen is de organisatie bereikbaar op het telefoonnummer 06 4098 8261 of op het emailadres info@sws-slikkerveer.nl.

Foto’s: Wessel Dekker