Agenda

Bouwstad in Slikkerveer

Vanaf 16 juli kunnen kinderen van 7 tot en met 12 jaar naar hartenlust timmeren, hun eigen huis bouwen en verven tijdens de tweede editie van Bouwstad. Na de geslaagde eerste editie besloot organisator Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer er een jaarlijks evenement van te maken.

Bouwstad start op maandag 16 juli en eindigt op vrijdag 20 juli. Het evenement wordt gehouden op het grote grasveld naast het Wijkcentrum aan de Reijerweg (achter de parkeerplaatsen). Naast het bouwen van hun eigen huis kunnen de kinderen leuke spellen spelen en zijn er volop andere activiteiten.

De weekkaarten zijn uitverkocht, maar er zijn elke dag nog vijftien dagkaarten voor kinderen die een dagje mee willen doen. Een dagkaart kost € 1,50. Daarvoor krijgen de kinderen een lunchpakket en de hele dag drinken.

Op maandag is Bouwstad geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur. Op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en op vrijdag wordt feestelijk afgesloten. Deze slotdag duurt van 10.00 tot 14.00 uur.