Agenda

Brede School Rijsoord gaat naar buiten

Brede School coördinator Terry Wisse vertelt dat er dit voorjaar veel buitenspeelactiviteiten georganiseerd worden, zoals ‘Vissen’ voor de groepen 8 in samenwerking met Sportvisserij Nederland, de ‘Zomerexpeditie in de natuur’ in samenwerking met Ravottuh, VVE-lessen buiten voor peuters en kleuters en een buitensportdag voor de groepen 3 en 4. 

De buitensportdag voor de groepen 3 en 4 wordt op 17 juni georganiseerd op het veld van VV Rijsoord. Verschillende verenigingen, waaronder onder andere SV Saturnus, HSV De Rowdies en Het Zonnekind, geven deze dag clinics om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. 

Naast deze buitenactiviteiten is er ook binnen genoeg te doen. Zo wordt er onder schooltijd een les ‘2D kunstwerk maken’ georganiseerd voor de groepen 4 tot en met 6. Na schooltijd kunnen kinderen dit kunstwerk ombouwen naar een 3D kunstwerk in de volgende Brede School activiteit.

Benieuwd wat er allemaal te doen is na de meivakantie? Kijk dan vanaf 13 mei op www.bredeschoolridderkerk.nl en laat je verrassen of neem contact op met Terry Wisse via terry.wisse@facetridderkerk.nl of via 06 – 50 24 70 09.