Agenda

Breimiddag in Wijkcentrum West

In Wijkcentrum West vindt er elke vrijdagmiddag een divers en gezellig programma plaats. De thema’s van deze middagen variëren, net als de kosten, die liggen tussen de € 2,50 en € 3,50.

Vrijdag 11 augustus 2023 is er een breimiddag van 13:30 tot 15:30 uur en dit kost € 3,-. Koffie en wat lekkers is hierbij inbegrepen. Aanmelden is niet nodig, dus kom gerust langs om te kijken en doe gezellig mee.

Momenteel is er een klein clubje van dames die komen breien. Het zou leuk zijn als hier wat uitbreiding van mannen en vrouwen bijkomt. Er zijn meestal wel mannen aanwezig die gezellig aan het biljarten zijn. Is breien niet helemaal uw hobby, maar vindt u het wel gezellig om een bakje koffie te komen doen en wat lekkers te eten? Sluit dan ook gerust aan.

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in Wijkcentrum West kunt u contact opnemen met: met Jacqueline Revier, Sociaal werker ouderen, via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl of bezoek de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.