Agenda

Breimiddag in Wijkcentrum West 

Facet biedt iedere vrijdagmiddag een gevarieerd aanbod aan voor een gezellige middag die elke vrijdag plaatsvindt in Wijkcentrum West. Elke vrijdagmiddag heeft een ander thema. De kosten variëren tussen de €2,50 en €4,00. 

Vrijdag 13 oktober 2023 is er een breimiddag van 13:30 – 15:30 uur en dit kost €3,-. Koffie en wat lekkers is hierbij inbegrepen. Deze breiclub is er voor gezelligheid, maar levert ook een bijdrage aan het goede doel “Stichting draagt elkanders lasten”. Deze stichting zet zich in voor de armen en kansarmen, in met name Oost-Europa. Uiteraard mag u ook uw eigen wol gebruiken om voor uzelf te breien, maar weet dan dat een gedeelte van uw bijdrage ook gaat naar de mensen die het hard nodig hebben.

Aanmelden is niet nodig, dus kom gerust langs om te kijken en doe gezellig mee. Heeft u goede en hele bollen wol over, dan zijn wij daar blij mee (graag geen restjes).

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in Wijkcentrum West kunt u contact opnemen met: met Jacqueline Revier, Sociaal werker ouderen, via 0180 – 432 350 of jacqueline.revier@facetridderkerk.nl of bezoek de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.