Breimiddag in Wijkcentrum West

Facet Ridderkerk biedt iedere vrijdagmiddag een gevarieerd aanbod aan voor een gezellige middag. Elke vrijdagmiddag heeft een ander thema. De kosten variëren tussen de € 2,50 en € 3,50.

Vrijdag 9 september 2022 is er een breimiddag van 13.30 – 15.30 uur en dit kost € 3,00. Koffie en wat lekkers is hierbij inbegrepen. Aanmelden is niet nodig, dus kom gerust langs om te kijken en doe gezellig mee.

Momenteel is er een klein clubje dames die komen breien. Het zou leuk zijn als hier wat uitbreiding van mannen en vrouwen bijkomt. Is breien niet helemaal jouw hobby, maar vind je het wel gezellig om een bakje koffie te komen doen en wat lekkers te eten? Dan kan je ook gewoon aansluiten!

Voor informatie over deze en/of andere activiteiten die door Facet Ridderkerk georganiseerd worden in Wijkcentrum West kun je contact opnemen met: met Jacqueline Revier, Sociaal werker ouderen, via 0180 – 432 350 of via jacqueline.revier@facetridderkerk.nl of bezoek de website www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.