Buitenbioscoop bij Café Clementine

Verse Grond, de kleurrijke mini oase direct naast NS Station Barendrecht, heeft steeds meer leuks te bieden. Naast Café Clementine, de moestuin, Padel Barendrecht en Rush World Freerunning wordt er de komende zomer van alles geprogrammeerd. Met dit jaar als eerste keer: De buitenbioscoop! 

Van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 augustus 2022 vindt er de eerste filmweek van Clementine’s Buitenbioscoop plaats. Op het veld direct naast Café zullen de films worden vertoond en kun je vier avonden lang genieten van elke avond een andere film. Van grappig tot ontroerend, documentaire tot comedy, internationaal én van eigen bodem: Clementine’s Buitenbioscoop biedt je een breed programma in een bijzondere ambiance. 

Geniet, voordat de deuren opengaan, van de zonsondergang tijdens een borrel bij Café Clementine of start de avond met een speciaal filmdiner. Na afloop kan je gezellig blijven napraten op het terras. De deuren openen om 20.30 en de film begint als de zon onder is. De exacte begin- en eindtijden worden binnenkort bekendgemaakt. 

Vanaf donderdag 21 juli staat het volledige filmprogramma op versegrond.nl en dan start ook de kaartverkoop. Wacht niet te lang, de animo is groot en het aantal zitplaatsen beperkt. De kaarten bedragen € 10,50 per stuk. Het adres is Spoorlaan 7 in Barendrecht.