Agenda

Burendag BBQ bij Speeltuin Vereniging Slikkerveer

In het kader van de Nationale Burendag organiseert Speeltuin Vereniging Slikkerveer op Zaterdag 22 september 2018 een buren/leden-barbecue.

De Nationale Burendag is een jaarlijks terugkerend evenement wat gesteund wordt door Douwe Egberts en het Oranje Fonds. het uitgangspunt van deze dag is samen de buurt leuker, socialer en veiliger maken.

Speeltuin Vereniging Slikkerveer staat volledig achter dit initiatief en wil graag een steentje bijdragen door een buren/leden-barbecue te organiseren. Vanaf 17:00 uur wordt de bbq aangestoken en onder het genot van een hapje en een drankje is dit de ideale gelegenheid om kennis te maken en gezellig bij te praten met leden en buren. Als tegemoetkoming in de kosten vraagt de vereniging een bescheiden bijdrage van € 5,00 per volwassene en € 2,50 per kind (vooraf te betalen). Hierin zit minimaal inbegrepen: 3 stukjes vlees (kip en rund, vegetarisch mogelijk op aanvraag), salade, stokbrood en 2 drankjes.

Laat de organisatie weten met hoeveel personen (volwassenen en/of kinderen) je langs komt door te mailen naar speeltuinverenigingslikkerveer@gmail.com.