Agenda

Burendag in Drievliet/’t Zand

Zaterdag 22 september gaan Aafje, Activiteiten en adviescommissie Aanleunwoningen en Teamwijkidee3vliet/’t Zand met elkaar aan de slag en vieren zij Burendag in de wijk.

Er wordt dan gestart met een burendag ontbijt waar buurtbewoners voor zijn uitgenodigd en zich voor hebben kunnen opgeven. Wethouder Cora van Vliet zal het ontbijt openen. Tussen 11.00 en 14.00 uur zijn buurtbewoners van harte welkom in de tuin van de aanleunwoningen (ingang vanaf nummers 84) voor een gratis kopje koffie/thee. De coffeebike staat klaar met overheerlijke koffiespecialiteiten.

Er zijn zitjes, loop gezellig even langs. Hier kunt u gezellig een praatje maken en in contact komen met wijkbewoners. De leden van de activiteiten en adviescommissie van de aanleunwoningen zijn ook aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook voor info over het Ontmoetingsplein en Teamwijkidee3vliet/’t Zand kunt u deze dag terecht.

Vanaf 14.30 uur bent u van harte welkom op het Ontmoetingsplein Reijerheem om te genieten van een optreden met Elly Lockhorst (kosten €3.00 incl kopje koffie/thee)