Agenda

Burendag op Vlietplein Ridderkerk

Winkeliersvereniging Vlietplein organiseert zaterdag 23 september, op het Vlietplein te Ridderkerk-Drievliet, de BUREN(POWER)DAG 2023. Vanaf 11.00 tot 15.00 uur zullen er diverse activiteiten plaatsvinden voor groot en klein en kracht, uithoudingsvermogen en een opwindende competitie.

Alle mensen die een bezoekje brengen aan het Vlietplein zullen worden getrakteerd op een heerlijk bakje koffie met een lekker koekje, beschikbaar gesteld door SMAECK. Een echte burendag-traditie! 

Op deze burendag kunnen de kinderen zich ook volop uitleven. Zo staat er een springkussen en kunnen ze daarnaast ook nog een spelletje voetbaldartspel spelen, dat gesponsord wordt door het  Teamwijkidee Drievliet ’t Zand.

Maak je Klaar voor een Opwindende Vertoning van Kracht op het Vlietplein!

Van 12:00 tot 14:00 uur zal het Vlietplein transformeren tot een centrum van kracht.

Zie hoe je vrienden en buren hun grenzen verleggen tijdens een powerlifting/strongman evenement, georganiseerd door CrossFit Ridderkerk en onder leiding Mark Oxer. Met zijn ervaring als powerlift coach van het Canadees nationaal team heeft Mark een niche uitgehouwen als de gewilde powerlifting coach bij CrossFit Ridderkerk. Onder zijn deskundige begeleiding zullen deelnemers/ bezoekers aan het Vlietplein hun kracht op de proef stellen, in een serie van verscheidende krachtproeven. Dus, maak je klaar voor een buren(power)dag van spierkracht en macht, waar het Vlietplein tot leven komt met de energie van eenheid en sportiviteit.

Daarnaast zal er tussen 12.00 en 15.00 uur op het Vlietplein een Foodtruck aanwezig zijn, waar men terecht kan voor een overheerlijke hotdog. 

Kortom: er zijn dus weer volop activiteiten op het Vlietplein en mis deze niet.