Agenda

Busreisjes voor senioren bij Facet Ridderkerk

Facet Ridderkerk organiseert in het kader van het Winterfestijn in de maand december busreisjes voor senioren. 

Winterfair in de Orchideeën Hoeve

Op woensdag 13 december 2023 kunt u met de bus naar de Winterfair in de Orchideeën Hoeve. U wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie en plakje cake. Daarna is het tijd om de winterwereld met leuke kraampjes een bezoek te brengen. De lunch bestaat uit een kop erwtensoep met roggebrood en spek geserveerd. Nadat uw maag is gevuld, kunt u op uw gemak verder wandelen in de Winterwereld. De kosten zijn €42,- per persoon. 

Boonmans Wijnmakerij

Dinsdag 19 december 2023 vertrekt de bus naar Boonmans Wijnmakerij. U wordt ontvangen met een heerlijke streeklunch bestaande uit tomatengroentesoep en diverse broodjes met salade ham, kaas, paté met zwarte bessen chutney, bessenjam, een Zeeuwse bolus en onbeperkt koffie en thee. Na dit lekkers is het tijd voor een rondleiding bij de wijnmakerij. Hier worden o.a. zwarte bessen gekweekt en hiervan wordt heerlijke wijn gemaakt. U kunt ook nog even rondneuzen in het winkeltje. Na afloop stapt u weer in de touringcar en deze rijdt via de Noordzee- route weer naar huis. Rond 17:00 uur is de verwachte thuiskomst. De kosten zijn €42,- per persoon. 

Bij alle busreisjes zijn er verschillende opstapplaatsen namelijk de Reyerheem, Facet Ridderkerk, Wijkcentrum West, Slikkerveer en Bolnes. Inschrijven kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Betaling is mogelijk met pin of contant. 

De busreisjes en alle andere activiteiten staan op de flyer die ligt in de wijkcentra of is af te halen bij Facet. Ook staat alle informatie op de website. Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl