Busreisjes voor senioren bij Facet

Facet Ridderkerk organiseert in het kader van het Zomerfestijn vanaf maandag 11 juli 2022 verschillende busreisjes voor senioren. 

Het Zomerfestijn bestaat uit een gevarieerd en vol programma met ook een aantal gezellige busreisjes. Op donderdag 14 juli kunt u met de bus naar de Asperge en wijnboerderij Snatspuy in Etten Leur. U wordt hartelijk ontvangen met een lunch bestaande uit aspergesoep met brood. Daarna volgt er een rondleiding inclusief een streekproeverij van wijn, likeur, port en advocaat. Na afloop krijgt u nog een lekker kopje koffie met appelcake. De kosten zijn € 39,50 per persoon.

Vrijdag 19 juli vertrekt de bus naar restaurant Klokshuys in Brielle. Hier wordt u ontvangen met koffie/thee en daarna krijgt u een lekkere pannenkoek. Na dit lekkers wordt de route vervolgd naar Stellendam, hier bezoekt u de zeehondenopvang. Hier krijgt u uitleg over het leven en de verzorging van de zeehonden. Als afsluiting van de dag wordt er nog een lekker kopje koffie/thee met gebak geserveerd. De kosten voor deze busreis zijn ook € 39,50. 

Lekker een visje eten in Scheveningen? Voor € 32,00 kunt u op donderdag 28 juli met de bus naar het mooie Scheveningen. Na aankomst in de haven wordt u hartelijk ontvangen bij restaurant Simonis. Hier krijgt u verse kibbeling, frietjes en een drankje. Daarna heeft u even de tijd om te wandelen op de boulevard of lekker op een terrasje te zitten.

Het laatste busreisje deze zomer is naar Den Bosch op dinsdag 2 augustus. De prijs is € 53,50 per persoon. Na de rit komt u aan bij rederij Wolthuis. Hier stapt u aan bord voor een rondvaart rond de vesting. Aan boord krijgt u een kopje koffie met een lekkere Bossche Bol. Na het ontschepen rijdt de bus naar Vught voor een heerlijke uitgebreide lunch. U heeft daarna de tijd om zelf in te vullen. Om 16.00 uur vertrekt de bus weer richting Ridderkerk.

Bij alle busreisjes zijn er verschillende opstapplaatsen namelijk de Reijerheem, Facet Ridderkerk, Wijkcentrum West, Slikkerveer en Bolnes. 

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen dus schrijf u snel in. Inschrijven kan bij de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5. Betaling is mogelijk met pin of contant. 

De busreisjes en alle andere activiteiten staan op de flyer die ligt in de wijkcentra of is af te halen bij Facet. Ook staat alle informatie op onze website. Wilt u meer informatie of heeft u vragen dan kunt u contact opnemen via 0180 – 432 350 of per mail info@facetridderkerk.nl