Agenda

Buurtent Bolnes bij de Pretoriuskerk

Op dinsdag 1 oktober organiseert het opbouwwerk van Facet Ridderkerk van 16:00 tot 17:00 uur een Buurtent bij de Protestantse Gemeente Bolnes (Pretoriuskerk) aan de Pretoriusstraat 56. De Buurtent is een ontmoetingsmoment voor de bewoners uit de buurt. Voor buurtbewoners woonachtig onder andere in de omgeving van De Wetstraat, Pretoriusstraat en van Riebeekstraat wordt binnenkort de Buurtent georganiseerd. Uiteraard zijn alle wijkbewoners van Bolnes hartelijk welkom.

Bij de Buurtent ontmoet u uw buren en organisaties op een informele manier. Ook hoort de organisatie graag uw mening over de buurt. Wat leeft er bij u in de buurt? Wat heeft de buurt nodig? Misschien heeft u wel mooie ideeën voor de buurt. Ook als u niets te melden heeft, bent u van harte welkom. De wijkregisseur van de gemeente Ridderkerk, de wijkagent, een wijkbeheerder en/of consulent wijken van Wooncompas en de opbouwwerker en/of jongerenwerker en combinatiefunctionaris van Facet Ridderkerk zijn aanwezig. Voor de koffie of thee met wat lekkers erbij wordt gezorgd. 

Neem voor meer informatie, vragen of opmerkingen contact op met Eveline Freling, opbouwwerker bij Facet Ridderkerk, via 06 – 52 61 62 30 of Eveline.Freling@facetridderkerk.nl