Agenda

Buurtlunch in verschillende wijken

Het opbouwwerk van Facet Ridderkerk organiseert in samenwerking met andere organisaties in de wijken Bolnes, Drievliet en Oost een gezellige buurtlunch. Kom erbij, eet gezellig mee met de buurtlunch en leer elkaar in ongedwongen sfeer. 

De buurtlunch in Bolnes is op woensdag 2 oktober in WVC Bolnes, op donderdag 3 oktober in WVC De Fuik en op maandag 7 oktober in Trefpunt Oost. Om 11:00 uur wordt u ontvangen met koffie. Om 12:30 uur start de lunch. Na de lunch is er een loterij met voor iedereen een prijs! De kosten voor deelname bedragen € 5,00 inclusief twee drankjes. Voor kinderen geldt een gereduceerd tarief. Let op er is plaats voor maximaal 50 gasten per lunch.

Aanmelden kan tot woensdag 25 september via opbouwwerk@facetridderkerk.nl. Geef bij aanmelding aan in welke wijk u wilt aansluiten. De lunch in Bolnes is al vol, maar bij voldoende aanmeldingen wordt er een tweede lunch georganiseerd. 

De Buurtlunch wordt georganiseerd in de Week tegen Eenzaamheid. Benieuwd naar het programma van deze week? Bekijk www.facetridderkerk.nl voor meer informatie.