Elke laatste vrijdag van de maand zal er in het wijkcentrum een lunch voor 5 euro worden geserveerd voor alle buren en werknemers uit West en omstreken, die graag verrast worden met een heerlijke internationale lunch. 

Op 30 september 2022 ben jij harte welkom bij de buurtlunch in Wijkcentrum West aan de Boksdoornstraat 80. Buurtlunch is een vervolg op Buurtklik in Drievliet. De lunch is van 12.00 tot uiterlijk 13.00 uur en wordt gemaakt en geserveerd door een enthousiaste diverse groep van vrijwilligers. Elke maand zal er gekookt worden uit een ander land. De eerste keer valt in de Week tegen Eenzaamheid en daarom zal de lunch gratis worden aangeboden. Er is plek voor 35 mensen. Let op: vol = vol! Wees er dus snel bij. 

Inschrijven gaat via sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl of stuur een appje naar Yolanda Hekkert via 06 – 283 476 06. Opgeven kan tot uiterlijk 23 september. Tijdens de eerste maaltijd op 30 september zal er ook een leuke prijs worden verloot onder de aanwezigen. We zien jullie graag de 30e

De keren er na betaal je 5 euro per lunch. Inclusief koffie of thee.