Agenda

Buurtpraat bij de Buurtent Bolnes

Aan de Noordstraat in Bolnes wordt de Buurtent geplaatst als een plek voor informatie-uitwisseling en ontmoeting. Facet Ridderkerk merkt dat lang niet iedereen weet wat er allemaal mogelijk is in de wijk. Ook merken zij dat we elkaar niet meer kennen in de buurt. Hier willen zij een positieve impuls aan geven. U bent van harte uitgenodigd voor de Buurtent op woensdag 21 september 2022om 14.00 uur. Facet Ridderkerk zorgt uiteraard voor iets te drinken met wat lekkers!

Er is veel te vertellen! Wist u bijvoorbeeld dat?

  • U aanspraak kunt maken op het Wijk Idee Team Bolnes voor het organiseren van een activiteit in de straat of in de buurt?
  • Buurpreventie Bolnes allerlei activiteiten verzorgt om de wijk schoon, heel en veilig te houden?
  • Dat de kringloopwinkel Het Anker is gevestigd in het WVC Bolnes?
  • De beheerder van sportplein Kraaijcek Foundation aan de Noordstraat, dagelijks een hoop blije kinderen, tieners, jongeren en volwassenen op het sportplein ontvangt? En altijd klaarstaat voor een praatje en een oogje in het zeil houdt?
  • Afgevaardigden van de gemeente Ridderkerk, Facet, Wooncompas, Politie en partners aanwezig zijn voor alle vragen en ideeën voor wijk?

De Buurtent vindt plaats op woensdag 21 september van 14.00 -15.00 uur.

Locatie: WVC Bolnes & Sportplein Bolnes, Noordstraat 255A.


Leuke win actie

Scan de QR-code en vul de stellingen naar uw waarneming in!

Neem voor meer informatie contact op met de sociaal makelaar van Facet via eveline.freling@facetridderkerk.nl of via 06 – 52 61 62 30.