Agenda

Buurttent XL Slikkerveer

Doe mee met de speurtocht, ontvang handige barbecuetips en geniet van een frietje en een hotdog tijdens de Buurttent XL op vrijdag 24 mei 2024 in de Ridderkerkse wijk Slikkerveer.

De Buurttent XL vindt plaats bij de groenstrook tegenover de Willemstraat en begint om 16.00 uur, met een duur tot 20.00 uur. Het doel is simpel: samen in gesprek gaan over hoe Slikkerveer verbeterd kan worden.

De Buurttent XL begint met een “trashure hunt”, een speurtocht voor de hele familie. Samen wordt de wijk opgeruimd en er is kans om mooie prijzen te winnen. De speurtocht eindigt met een leuke traktatie. Daarna kan er genoten worden van een frietje en een hotdog van de barbecue.

Bij de Buurttent XL wordt informatie verstrekt over het belang van een schone buurt. Er zijn handige barbecuetips beschikbaar van de wijkbrandweerman en er is de mogelijkheid om in gesprek te gaan met het Leefbaarheidsteam, bestaande uit vertegenwoordigers van de Gemeente Ridderkerk, Wooncompas, de politie, handhaving en Facet Ridderkerk.