Agenda

Chakradans in wijkcentrum de Fuik

Op woensdag 2 September 2020 en in overleg op een zaterdag in september, organiseren Annemiek IJsselstijn en Barbara Ferbrache in wijkcentrum De Fuik een kennismakingsworkshop Chakradans.

Chakra dans is nieuw in Nederland, iedereen die behoefte heeft aan kleur en beweging is van harte welkom. Danservaring en/of ritmegevoel is niet nodig, wel een open-mind en zin om wat  vernieuwends en wat leuks te doen met gelijkgestemden.

Er wordt informatie gedeeld over de chakra-kleuren en de betekenis die je gelijk terugziet in het dagelijkse leven en in jouw gedrag. Je merkt of een chakrakleur bij jou in balans of disbalans is door je ogen te sluiten en dan komen de bewegingen van binnenuit door speciale chakramuziek en begeleidende tekst.

Het besluit met een schetstekening in de vorm van een mandala, waarover persoonlijke uitleg wordt gegeven.

De workshop Chakradans kost € 25 euro en is op Woensdag 2 september van 10.15 uur- 12.15 uur in Wijkcentrum De Fuik, aan de Voorn 10 in Ridderkerk/Drievliet. In overleg ook op zaterdag mogelijk. Meld u snel aan op het telefoonummer 06 2606 2724, want er is beperkt plaats. Hierna kunt u zich opgeven voor de verdiepende cursus Chakradans.