Agenda

Computercursussen bij Facet Ridderkerk

Facet Ridderkerk organiseert in de maanden september tot en met december duidelijke en kortdurende computercursussen. In drie of zes lessen leren deelnemers alle vaardigheden om goed te kunnen werken met Windows 8/10 op de computer, laptop of met de iPad/tablet en smartphone.

Daarnaast kan men zich aanmelden voor de workshops Fotobewerking en/of Werken in Cloud. Bij voldoende interesse wordt een cursus op maat gestart of gaat men hier individueel mee aan de slag.

Maandag 17 september en 5 november starten de cursussen iPad/Tablet voor beginners (3 wekelijkse bijeenkomsten). Donderdag 13 september en 8 november beginnen de cursussen voor Windows 8/10 (6 wekelijkse bijeenkomsten). De workshop fotobewerking wordt georganiseerd op woensdag 19 september, 17 oktober, 14 november en 12 december. De Workshop ‘Werken in de Cloud’ is op dinsdag 25 september, 16 oktober, 20 november en 18 december.

De lessen worden gegeven bij Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat. Voor vragen kan iedereen terecht bij Frederike Barendregt via Frederike.Barendregt@facetridderkerk.nl of 0180 – 432 350.