Concept Sint Jorisplein: geef uw mening

In een kraam van de gemeente op het Sint Jorisplein is op woensdag 11 mei 2022 het concept-ontwerp voor het plein te bezichtigen. De gemeente hoort graag uw reactie.

Bij goed weer staat de kraam naast het draakje op het plein. Bij nat weer staat de gemeente onder de koepel bij de ingang van het winkelcentrum, richting Albert Heijn.

Tijdens de eerste bijeenkomst op 30 maart zijn de reacties verzameld op de eerste drie schetsen. Op basis van die reacties en alle reacties die online gegeven zijn, heeft het ontwerpbureau nu een concept-ontwerp gemaakt. Ook hierover hoort de gemeente graag uw mening.

Kinderen zijn ook van harte welkom om mee te denken. Op kleurplaten en met stoepkrijt kunnen zij hun ideeën voor de ‘drakentuin’ tekenen.

Het Sint Jorisplein is onderdeel van een belangrijke historische route in het centrum van Ridderkerk. De gemeente wil er een laagdrempelig en toegankelijk dorpsplein van maken.

Kunt u op 11 mei niet bij de kraam langskomen? Reageren kan ook online. Meer informatie en de link naar het online platform waarop u kunt reageren, vindt u op ridderkerk.nl/nieuw-ontwerp-st-jorisplein.

Foto: Gemeente Ridderkerk