Concert ‘A lot of…’ in Opstandingskerk Rijsoord

In 2019 organiseerde zangorganisatie  ‘A lot of…’ (www.alotof.nl) een prachtig a capella zangweekend in Ede. Meer dan 70 deelnemers lieten horen dat a capella zang ook zeker in een grotere groep gezongen kan worden. Deze deelnemers laten graag in het concert op 7 februari horen wat zij in gestudeerd hebben. 

Daarnaast zal het projectkoor ‘Winter”, van A lot of… het toneel betreden. Dit koor van ongeveer 60 leden heeft in 5 repetities een mooi afwisselend repertoire ingestudeerd, soms met een knipoog naar black gospel. Ook dit koor zal van zich laten horen. Uit het zangweekend is ook een projectkoor “Mannenzaken” ontstaan. Zij én en mooi damesduet zullen laten horen dat zang zo ontzettend mooi, maar ook grappig kan zijn. 

Al met al zullen zo’n honderd zangers de kerk van Rijsoord vullen met hun gezang. Soms ingetogen, schitterende nummers en soms kunt u even  niet stilzitten.

Zakelijk leiding is in handen van Lianne Speelman, Piano:  Jolanda Dam en dirigent Gerard Treffers 

Het concert vindt plaats op7 februari om 20.00 uur aan de Rijksstraatweg 95 te Rijsoord. Plaatsen zijn online te reserveren via lspeeman@alotof.nl a €7,50.