Agenda

Concert Mannenkoor De Lofzang

Zaterdag 6 oktober 2018 organiseert Stichting Tabitha in de Singelkerk een concert te van het Christelijk Mannenkoor De Lofzang uit Heerde.

Het mannenkoor, dat dit jaar haar 75-jarig jubileum viert, staat onder leiding van de bekende dirigent Jacob Schenk. Ter gelegenheid van het jubileum is er onlangs een nieuwe dubbel-cd uitgebracht, die ook tijdens het concert te koop zal zijn. Het koor zal deze avond op het orgel begeleidt worden door de eveneens bekende organist Martin Mans. Verdere begeleiding zal er zijn door Erica Vogel op dwarsfluit en Wilco Veldkamp op piano. Erica Vogel, René Nijhof en Jacob Schenk zullen ook als solist optreden.

De avond begint om 20.00 uur (kerk open vanaf 19.30 uur) en de toegang is gratis. Wel zal, er een collecte gehouden worden, die volledig bestemd is voor het werk van de Stichting Tabitha in Roemenie en de Oekraïne. 

Stichting Tabitha biedt al ruim 40 jaar hulp aan diverse projecten in Roemenië en de Oekraïne, waaronder enkele kindertehuizen. Wilt u meer weten van het werk van onze stichting? Kijk op onze website  www.stichting-tabitha.com.

Het concert vindt plaats op 6 oktober in de Singelkerk (Kerkplein 1, Ridderkerk).