Agenda

Concert “Van Bach naar Rieu”

Op zaterdag 1 augustus zal sopraan Anna Majchrzak, vaste soliste bij André Rieu, samen met de bekende pianist/organist Arjan Breukhoven een exclusief concert met publiek geven in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Het thema van dit concert is “Van Bach naar Rieu”. Dit concert zal om acht uur beginnen.

Sopraan Anna Majchrzak (foto boven) treedt in vele landen van de wereld op als vocale soliste bij André Rieu en pianist/organist Arjan Breukhoven speelt solistisch ook jaarlijks op talrijke internationale concertpodia. Beiden nemen u mee in hun wereld van muziek.

André Rieu kondigde haar kortgeleden op televisie aan: “Anna Majchrzak is in heel de wereld degene die het lied You raise me up het mooiste kan zingen”, een groot compliment. Dit bekende lied staat dan ook op het programma voor dit concert. Een concert vol met de mooiste muziek van Andrew Lloyd Webber, Ramirez, Piazzolla, Cilea, Parton, Morricone en vele andere beroemde componisten. Gekozen is voor enkele bekende songs maar ook voor wat minder bekend repertoire.  

In plaats van voor bepaald repertoire of een bepaald format te kiezen, zijn sopraan Anna Majchrzak en pianist/organist Arjan Breukhoven kriskras door het musical-, opera- en liedrepertoire gegaan en hebben zij de krenten uit de pap gehaald. Een ontroerend en beeldschoon programma is het resultaat wat tijdens het concert in de fantastisch klinkende Trinitatiskapel zal worden uitgevoerd. Eén van de favoriete liederen van Koningin Màxima is Alphonsina y el mar, op bijzonder indrukwekkende wijze tijdens het concert vertolkt. Het zal zeker één van de hoogtepunten van dit concert worden.

Het exclusieve concert begint om 20.00 uur en de toegang is € 17,50. Kaarten zijn te reserveren via www.arjanbreukhoven.nl/agenda. Het concert zal volgens de richtlijnen van het RIVM worden georganiseerd.