Agenda

Concert vocalgroup Change! met Gerald Troost in de Kern

Op zaterdag 28 maart a.s. geeft vocalgroup Change! een gratis concert in samenwerking met gospelartiest Gerald Troost. De avond begint om 20:00 uur in het gebouw van de Kern op de Stadhouderslaan 29 in Ridderkerk.

Vocalgroup Change! timmert inmiddels al weer een paar jaar aan de weg in Ridderkerk en omstreken, en staan bekend om hun southern gospel geluid in de sfeer van de Gaither Vocal Band en Ernie Haasse/Signature Sound. Gerald Troost is een gepassioneerd muzikant met een duidelijk doel “Ik wil heel graag mensen wijzen op de schoonheid van het evangelie en ik besef dat mijn muziek krachtiger wordt als ik Jezus centraal zet in al mijn activiteiten en producten. Ik wil laten zien wat God in mijn leven heeft veranderd. Zijn liefde voor mij is de drijfveer waaruit ik leef. Geloven, voor mij, is niet achterhaald of saai, maar avontuurlijk en van levensbelang.”

De missie van Gerald sluit perfect aan bij de missie van vocalgroup Change!, die dus dit concert organiseert.  Woordvoerder van vocalgroup Change! Menno Zomerhuis is erg enthousiast over het optreden “De missie van Gerald past perfect bij onze vocalgroup, namelijk mensen bij elkaar brengen en laten zien dat het geloof leven geeft!  Het belooft een mooie avond te worden, met hopelijk veel bezoekers.”

De toegang tot het concert is gratis. Na het concert is het mogelijk om nog wat na te praten en wat te drinken. Er zal een collecte zijn om de kosten te dekken.