Agenda

Concert voor ukkepuk in Het Plein

Speciaal voor de allerkleinsten van 0 tot en met  5 jaar is er op zaterdag 31 augustus om 10.00 uur Concert voor Ukkepuk in Het Plein, Koningsplein 3, in Ridderkerk. Kaartjes voor kinderen kosten € 1,- en voor volwassenen € 5,-.

Tijdens dit meedoeconcert kunnen dreumesen, peuters en kleuters samen met hun (groot)ouders in een educatieve setting genieten van live muziek en contact maken met de muzikanten. Er is veel te horen en te zien. Iedereen kan meedoen door te klappen, zingen en bewegen en dat kan ook terwijl de kinderen op schoot zitten bij mama of papa. Kaartjes zijn te koop via deze link of aan de kassa van het Energiehuis in Dordrecht (alleen pinnen). 

Open Dag na het concert

Na afloop van het concert zijn er gratis workshops in Het Plein tijdens de Open Dag van Muziekschool Ridderkerk. Om 11.00 uur starten de workshops Muziek voor Baby’s, Muziek voor Dreumesen en Muziek voor Peuters en om 12.00 uur start er een programma voor kinderen vanaf 4 jaar. De Open Dag is een goede gelegenheid om kennis te maken met de muziekcursussen van Muziekschool Ridderkerk, nieuw zijn de danscursussen Peuterdans en Kleuterdans. De cursussen starten in de week van 16 september 2019 in Het Plein en De Loods.

Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor de cursussen die in september starten. Inschrijven kan via www.muziekschoolridderkerk.nl.