Crazy Sexy Cool Festival maakt eerste namen bekend

De organisatie van Crazy Sexy Cool lanceerde zojuist de eerste namen voor de komende editie, welke op 1 augustus plaats gaat vinden in Rotterdam. Het festival verwelkomt in 2020 onder andere Broederliefde, Lil Kleine, Jonna Fraser, Josylvio, Tabitha & Rolf Sanchez.

Rolf Sanchez zette zichzelf in één klap op de kaart dankzij zijn deelname aan Beste Zangers. Zijn ‘Pa Olvidarte’ is met recht een hit te noemen. Broederliefde was een keer eerder op het festival te zien en met veel nieuwe muziek op zak belooft het een thuiswedstrijd te worden voor de Rotterdamse rappers. “We zijn onwijs trots dat we deze top artiesten aan ons hebben kunnen binden dit jaar.” Aldus Jeffrey Ghazi van de organisatie. “Lil Kleine stond al lang op ons verlanglijstje! Samen met o.a. Josylvio, Poke, Jonna Fraser en Tabitha zal hij op 1 augustus bij ons te zien zijn.” Later worden nog veel meer namen aan de line-up toegevoegd.

Where dreams become reality

Elk jaar weet het festival zich te onderscheiden door naast 5 podia waar populaire artiesten optreden een uniek thema te kiezen met bijbehorend entertainment. Afgelopen jaren konden bezoekers al zwemmen met zeemeerminnen, wandelen door een zuurstokkenbos en zich laten betoveren door sprookjes. Komende editie sta je oog in oog met cowboys tijdens Crazy Sexy Cool American Dream!

Waarom er is gekozen voor American Dream? “Amerika is het land van idealen, vrijheid, gelijkheid en onbegrensde mogelijkheden. Dát gevoel willen we neerzetten met CSC.” 1 augustus reizen de bezoekers door het beloofde land waar cowboys hun revolver trekken, de hamburgers Supersize zijn en de gokkasten van Las Vegas non-stop rinkelen.

Kaartverkoop

Kaartjes zijn vanaf maandag 3 februari 19:00 te bestellen. Fase 1 tickets (Early Birds) zijn beperkt beschikbaar.

In het Kort
Datum: Zaterdag 1 augustus 2020
Openingstijden: 13:00 tot 23:00 uur
Locatie: Zuiderpark Rotterdam
Minimum leeftijd: 18 jaar
Tickets & info: www.crazysexycoolfestival.nl

Aftermovie 2019

Foto: Martin Hols