Agenda

Crazy Sexy Cool Festival start met pre-sale

Het festival dat afgelopen zomer werd bekroond met de titel ’Echt Rotterdams Erfgoed’ en niet meer is weg te denken van de evenementenkalender van Rotterdam, start 30 november met de pre-sale. De organisatie wil hiermee haar trouwe bezoekers belonen door hen de mogelijkheid te bieden om zich nu al van een ticket te verzekeren.

Het festival zal op 3 augustus terugkeren naar het Zuiderpark in Rotterdam voor de 6e editie. In het verleden verwelkomden ze populaire artiesten als Bizzey, Kraantje Pappie, Maan en Broederliefde. Maar ook acts als Kris Kross Amsterdam en Freddy Moreira hebben op de planken gestaan van het Rotterdamse festival. “De grenzen tussen Dance en Urban vervagen en juist die combinatie en diversiteit is waar Crazy Sexy Cool voor staat.” Aldus de organisatie. Ook Spoken Word krijgt wederom een eigen podium.Rotterdams Erfgoed

Museum Rotterdam beheert de collectie historische objecten, maar trekt sinds 2000 ook de stad in om het hedendaagse Rotterdam te verzamelen en te presenteren. Crazy Sexy Cool ging er vandoor met de publieksprijs en kwam als winnaar uit de bus in de categorie nog bestaande festivals. Ook komend jaar streeft de organisatie er naar om Rotterdamse DJ’s, kunstenaars én natuurlijk écht Rotterdams publiek bij elkaar te brengen.

De pre-sale start 30 november om 12:00. De eerste tickets kosten slechts €18,50.

In het Kort
Crazy Sexy Cool Festival
Datum: Zaterdag 3 augustus
Openingstijden: 13.00 tot 23.00 uur
Locatie: Zuiderpark Rotterdam
Minimum leeftijd: 18 jaar

Voor meer info, kijk op de website.

Foto’s: Martin Hols