Agenda

Crazy Sexy Cool: Grootste Outdoor Halloween Festival

Je bent in je eentje het donkerste deel van het park ingestuurd. Enkel het knipperende licht van je lantaarn wijst je de weg. Je voelt ogen naar je loeren… Wat schuilt er in het donker? Voetstappen komen dichterbij tot je de hete adem van het wezen achter je in je nek voelt. Durf jij nog om te kijken? Op 26 oktober gil je het uit van angst tijdens Crazy Sexy Cool Halloween in Rotterdam. Het grootste outdoor Halloween festival van Nederland met scare zones én optredens van o.a. Jebroer, The Partysquad, Yung Felix, Freddy Moreira, Dopebwoy, Jayh & Snelle.

Scare zones

Tijdens het festival zal de organisatie weer zorgen voor huiveringwekkende scare zones waar je oogin oog komt te staan met vampiers, heksen en zombies. “De zones worden dit jaar bloedstollender en enger dan ooit. Met meer acteurs en akelige thema’s.” Welke scare zones dit jaar gebouwd worden maakt de organisatie later bekend, maar verwacht meeslepende scénes welke rechtstreeks uit een nachtmerrie komen.


Verwarmde & overdekte festivaltenten

Crazy Sexy Cool is al jaren een begrip in Rotterdam en ver daarbuiten. De organisatie weet ook voor komende Halloween grote namen uit de Nederlandse Urban & House scene te strikken. Zo zullen o.a. Jebroer, The Partysquad, Yung Felix, Freddy Moreira, Dopebwoy, Jayh en Snelle hun opwachting maken op 26 oktober in de overdekte en verwarmde festivaltenten. Deze tenten dienen overigens als safe-zone en zijn vrij van acteurs.

Dresscode

De organisatie roept bezoekers op zich uit te dossen voor het Halloween festival. “Maskers moetenafkunnen ter legitimatie, maar verder hopen we dat ook dit jaar weer iedereen verkleed naar hetfestival komt.” Voor een sfeerimpressie kun je het fotoalbum of de aftermovie van 2018 bekijken.

De kaartverkoop start vrijdag 23 augustus om 12:00 via www.crazysexycoolhalloween.nl/tickets.
Let op: tickets zijn zeer beperkt beschikbaar en de eerste bestel je voor slechts €22,50 (ex. fee).

Algemene info
Datum: zaterdag 26 oktober 2019
Locatie: Zuiderpark Rotterdam
Tijden: 14:00 tot 23:00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Foto’s: Joni Israeli