Agenda

Crazy Sexy Cool Home Festival: digitale experience met vele optredens en leuke extra’s

Crazy Sexy Cool Festival gaat in verband met COVID-19 niet door in het Zuiderpark. Om de dag niet zomaar voorbij te laten gaan organiseren ze een Digital Home Festival. Op zaterdag 1 augustus stream je in heel Rotterdam en ver daarbuiten tussen 20.00 – 23.00 uur artiesten zoals: Dyna, Leroy Styles, Chico Rose, Biggi ft. Elton Jonathan (foto boven) & DJ Superior. Tijdens deze drie uur durende stream worden er veel prijzen weggegeven zoals een gin-pakket, €100,- aan munten, een eigen dixie én een fotoshoot op CSC festival 2021.

Wat in 2008 begon als clubavond is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot Echt Rotterdams Erfgoed én is in 2018 door de PopUnie uitgeroepen tot Het Beste Festival van Rotterdam met jaarlijks meer dan 23.000 bezoekers. ‘’Maandenlang zijn we bezig geweest met Crazy Sexy Cool Festival 2020, maar helaas was dit gecanceld door de overheid. Om de pijn een beetje te verzachten en onze trouwe bezoekers toch nog een Crazy Sexy Cool belevenis te geven pakken wij op zaterdag 1 augustus groots uit!’’, aldus de organisatie.

Als echt Rotterdams festival is de organisatie met een aantal Rotterdamse ondernemers de samenwerking aangegaan om mooie prijzen weg te mogen geven. Tijdens deze drie uur durende stream worden de winnaars bekend gemaakt van o.a. de volgende prijzen: een gin-pakket, behandeling voor tanden bleken, €100,- euro aan munten, een eigen dixie en een gratis fotoshoot op CSC festival 2021. Alle prijzen en meer informatie is te vinden op deze website.