Agenda

Culturele uitmarkt met vele optredens

Het Kruispunt organiseert samen met de winkeliersvereniging BIZ Barendrecht op 1 september de opening van het culturele seizoen op de Middenbaan.  

Het belooft één groot feest te worden. Dat begint om 11.00 uur, dan geeft cultuurwethouder Tanja de Jonge het officiële startschot. Op het nieuwe mooie plein van het Binnenhof, voor Het Kruispunt, staat een groot podium waar veel culturele verenigingen uit Barendrecht, waaronder Zangvereniging Cantando, Drumfanfare Excelsior, De Harmonievereniging  en KidsBizz, een voorproefje geven van leuke/bijzondere evenementen die gaan komen.

Ook treden er artiesten op die dit seizoen te bewonderen zijn bij Theater het Kruispunt, zoals Joke Bruijs, a Tribute to George Michael en Pink Floyd Project. Ook staan er veel leuke kramen van verschillende culturele verenigingen uit Barendrecht.

Kinderen kunnen op de foto met Woezel & Pip en Peppa Pig én kunnen worden geschminkt.

Bij SPRUIT eten & drinken kun je genieten van een heerlijk portie saté, een frietje of een hamburger en staan er in het restaurant buiten een aantal barren waar je diverse drankjes kan halen.

De culturele uitmarkt vindt plaats op zaterdag 1 september van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is helemaal gratis, dus ga genieten met het hele gezin en neem al je vrienden mee om het nieuwe culturele seizoen te vieren!