Agenda

Cultuur Dichtbij 2019 van start

Op 4 en 11 februari organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur de eerste culturele activiteiten van Cultuur Dichtbij Ridderkerk 2019 in samenwerking met Ontmoetingslein Reyerheem en Gasterij de Ontmoeting in Ridderkerk.


Wereldverhalen met Lars van der Werf

Op maandag 4 februari bezoekt Lars van der Werf (foto boven) van 14.00 tot 16.00 uur Ontmoetingsplein de Reyerheem aan Torenmolen 1 met zijn ouderwetse typemachine. Terwijl hij met u praat onder het genot van een kopje koffie of thee, typt hij lieve, grappige, vaak ontroerende en altijd rake persoonlijke versjes. Het versje krijgt u gelijk mee!

Kunstenaar op locatie met Karin Touw

Op maandag 11 februari heeft Gasterij de Ontmoeting kunstenares Karin Touw te gast van 14.00 tot 15.30 uur aan Boksdoornstraat 80.. Karin’s werk roept herinneringen op aan beelden en geschriften uit vervlogen tijden. Maar dan allemaal in een moderne abstracte vorm. Maak kennis met haar inspiratiebronnen en ga zelf aan de slag met één van haar schildertechnieken.

Werk van kunstenares Karin Touw


Deelname

Wilt u deelnemen aan een cultureel programma? Leuk! Aanmelden vooraf is niet nodig. U bent van harte welkom op de dag zelf, bij Gasterij de Ontmoeting en/of Ontmoetingsplein de Reyerheem. Deelname is gratis.

Cultuur Dichtbij Ridderkerk
‘Wereldverhalen met Lars’ en ‘Kunstenaar op locatie met Karin’ zijn onderdeel van Cultuur Dichtbij, een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden.
Kijk op www.onderwijs-cultuur.nl voor het volledige programma van Cultuur Dichtbij. Dit loopt tot en met 10 april 2019.