Agenda

Cursus boetseren in Wijkcentrum Slikkerveer

Op vrijdagochtend 13 januari 2023 start Stichting Wijkactiviteiten Slikkerveer met een nieuwe cursus Boetseren. De cursus wordt gegeven van 10.00 tot 12.00 uur en bestaat uit 10 lessen.

Werken met klei, een ontspannen bezigheid waar je enthousiast van wordt en door geïnspireerd raakt. De cursus wordt gegeven door een NKO-gediplomeerde docente maar ook zelf uw ideeën uitwerken is mogelijk. Inspiratie opdoen van elkaar en werken in een gezellige ontspannen sfeer. ‘Niets moet, bijna alles mag’ is de vuistregel bij de boetseerlessen.

De stichting vindt het belangrijk dat alle cursisten in een veilige omgeving kunnen werken, daarom worden tijdens de lessen voldoende afstand gehouden en is het maximum aantal deelnemers op deze cursisten gesteld op 9 personen.

De cursus kost € 35,00 voor 10 lessen en is exclusief materiaal en bakkosten. Deze worden apart berekend.

Wilt u zich aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een email naar info@sws-slikkerveer.nl en vermeld hierbij uw adresgegevens en telefoonnummer. U ontvangt een bevestiging van inschrijving. Voor informatie kunt u bellen naar telefoonnummer 06 4098 8261