Cursus ‘Efficiënt vergaderen’ voor vrijwilligers

Facet Vrijwilligerssteunpunt biedt een praktische cursus voor vrijwilligers om de doelmatigheid van vergaderingen in het vrijwilligerswerk te vergroten. Door meer structuur tijdens het vergaderen, duidelijkheid in rollen en inzicht in communicatiestijlen zal de vergadering prettiger en efficiënter verlopen.

In de cursus ‘Efficiënt Vergaderen’ komen het voorbereiden van een vergadering, vergaderregels en procedures, hanteren van vergadertechnieken, de rol van de voorzitter en verslaglegging aan de orde. Uiteraard wordt er ook geoefend.

De cursus is bedoeld voor vrijwilligers in besturen, werkgroepen, commissies, buurtgroepen of startende initiatieven. De cursus wordt gegeven door een ervaren docent van Train Rotterdam en bestaat uit drie lessen vanaf woensdag 22 januari van 19.00 uur tot 21.30 uur.  Locatie: kantoor Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5. Deelname is gratis. 

Aanmelden kan via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Neem voor meer informatie contact op met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl